ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

 

Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування

 

Протокол засідання № 107/05

02 листопада 2010 року                                                                                  

09 год. 00 хв.

м. Київ,

вул. Садова, 3 а, к. 416

                                       

 

Голова Комітету Омельченко О.О.

Секретар Комітету Гордієнко С.В.

 

Присутні: члени Комітету: Боднар О.Б., Сінченко В.М., Горбатюк А.О., Демчишен В.В., Трайдук М.Ф., Єгоров О.М., Фомін О.В.

Відсутні: Ключковський Ю.Б., Черноморов О.М., Павленко В.В., Подгорний С.П., Петренко В.М., Касянюк О.Р., Надоша О.В.

Відповідальні працівники секретаріату Комітету: Завідувач секретаріату Комітету Малюга А.В., заступники Завідувача секретаріату Комітету Данилюк О.А., Желтова О.М., старший консультант Федоренко Ю.В.

 

Запрошені:

 

Писаренко В.В. - народний депутат України;

       Байдан С.М. - помічник Першого заступника Глави Адміністрації Президента України - представника Президента України у Конституційному Суді України О.Лукаш.

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про вибори народних депутатів України" (щодо порядку заміщення народних депутатів України, повноваження яких були достроково припинені) (реєстр. № 7232, друге читання).

 

 

 

 

***

 

 

СЛУХАЛИ: Голова Комітету О.Омельченко ознайомив членів Комітету з проектом порядку денного засідання Комітету та запропонував висловити зауваження і пропозиції до нього.

У розділі організаційні питання Голова Комітету запропонував розглянути пропозицію Завідувача секретаріату Комітету А.Малюги щодо питання про призначення Гарбуза Юрія Петровича на посаду старшого консультанта секретаріату Комітету, як такого, що успішно пройшов стажування на цій посаді.

Після обговорення пропозицій Голова Комітету запропонував прийняти оновлений проект порядку денного засідання Комітету за основу та в цілому з такою послідовністю питань:

1. Про проект Закону про внесення змін до Закону України "Про вибори народних депутатів України" (щодо порядку заміщення народних депутатів України, повноваження яких були достроково припинені) (реєстр. № 7232, друге читання).

2. Про призначення Гарбуза Юрія Петровича на посаду старшого консультанта секретаріату Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування.

УХВАЛИЛИ:

1.Затвердити порядок денний засідання Комітету в цілому.

ГОЛОСУВАЛИ:За” - одноголосно.

 

Рішення прийнято.

 

1. 

СЛУХАЛИ: інформацію голови підкомітету з питань державного будівництва В.Демчишена про проект Закону про внесення змін до Закону України "Про вибори народних депутатів України" (щодо порядку заміщення народних депутатів України, повноваження яких були достроково припинені) (реєстр. № 7232, друге читання).

Доповідач нагадав присутнім, що Верховна Рада України прийняла законопроект із реєстр. №7232 за основу 21 жовтня 2010 року та доручила Комітету підготувати його до другого читання. Всього надійшло 7 пропозицій і поправок до даного законопроекту, які необхідно розглянути і визначитися шляхом голосування щодо врахування чи відхилення.

В обговоренні питання взяли участь: присутні народні депутати України, запрошені.

 

УХВАЛИЛИ:

1. Підготувати до розгляду парламентом у другому читанні проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про вибори народних депутатів України» щодо порядку заміщення народних депутатів України, повноваження яких були достроково припинені (реєстр. № 7232) у вигляді порівняльної таблиці, беручи до уваги, що 5 зауважень і пропозицій доцільно врахувати, 2 - відхилити.

2. Рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду проекту Закону України про внесення змін до Закону України «Про вибори народних депутатів України» щодо порядку заміщення народних депутатів України, повноваження яких були достроково припинені (реєстр. № 7232) в другому читанні прийняти його в другому читанні та в цілому відповідно до п. 3 частини першої статті 123 Регламенту Верховної Ради України.

3. Доручити виступити на пленарному засіданні Верховної Ради України з цього питання голові підкомітету з питань державного будівництва – народному депутату України Демчишену В.В.

ГОЛОСУВАЛИ:За” - 8 народних депутатів України, “Утримався” - 1 народний депутат України (О.Боднар).

 

Рішення прийнято.

 

 

2.

 

СЛУХАЛИ: інформацію Голови Комітету О.Омельченка про призначення Гарбуза Юрія Петровича на посаду старшого консультанта секретаріату Комітету.

Доповідач запропонував Завідувачу секретаріату Комітету ознайомити присутніх із основними етапами стажування та трудової діяльності Гарбуза Ю.П. та поінформувати їх щодо звіту про виконання плану стажування на посаді старшого консультанта секретаріату Комітету.

А.Малюга поінформувала, що - Гарбуз Юрій Петрович, громадянин України, 1985 року народження, повна вища освіта, в 2008 році закінчив Чернівецький національний університет ім. Ю.Федьковича, юридичний факультет, присвоєно кваліфікацію «юрист».

Трудову діяльність розпочав у серпні 2008 року на посаді головного спеціаліста фінансово-аналітичного відділу Управління з питань банкрутства у м.Києві та Київській області Міністерства економіки України. З жовтня 2008 року –провідний спеціаліст Департаменту конституційного та адміністративного права Міністерства юстиції України. На даний час обіймає посаду головного спеціаліста зазначеного Департаменту.

Характеризується позитивно. Сумлінно ставиться до виконання службових обов’язків. Вільно володіє державною мовою. На державній службі з серпня 2008 року.

О.Омельченко запропонував членам Комітету підтримати призначення Гарбуза Ю.П. на посаду старшого консультанта секретаріату Комітету, як такого, що успішно пройшов стажування на цій посаді.

 

 

 

         УХВАЛИЛИ:

1. Підтримати пропозицію щодо призначення Гарбуза Юрія Петровича на посаду старшого консультанта секретаріату Комітету, як такого, що успішно пройшов стажування на цій посаді, та відповідно до частини четвертої статті 55 Закону України «Про комітети Верховної Ради України» звернутися до керівника Апарату Верховної Ради України з поданням про таке призначення.

ГОЛОСУВАЛИ:За” - одноголосно.

 

Пропозицію підтримано.

 

 

 

 

Голова Комітету                                                          О.ОМЕЛЬЧЕНКО

 

 

Секретар Комітету                                                        С.ГОРДІЄНКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПИТАННЯ ПОРЯДКУ ДЕННОГО,

ЯКІ РОЗГЛЯНУЛИ НА ЗАСІДАННІ КОМІТЕТУ

02.11.2010 року

 

1. Про проект Закону про внесення змін до Закону України "Про вибори народних депутатів України" (щодо порядку заміщення народних депутатів України, повноваження яких були достроково припинені) (реєстр. № 7232, друге читання).

 

2. Про призначення Гарбуза Юрія Петровича на посаду старшого консультанта секретаріату Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування.

 

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“7 cесія 6 скликання ”

19 грудня 2014 14:38
28 листопада 2013 12:32
28 листопада 2013 12:31
28 листопада 2013 12:08
19 листопада 2013 17:29
19 листопада 2013 17:28
19 листопада 2013 17:20
19 листопада 2013 17:16
19 листопада 2013 17:08
19 листопада 2013 17:06